Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, comentand afirmatiile liderului democrat-liberal Emil Boc referitoare la "cuplul tragi-comic" pe care l-ar forma impreuna cu Victor Ponta, ca "la Ceausescu a fost tragic, la Boc va fi comic", transmite Mediafax. Sambata, Boc a spus ca PDL va trimite "definitiv in istorie stanga populista a aliantei socialiste", precum si pe presedintii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Crin AntonescuFoto: Agerpres

Solicitat sa comenteze afirmatiile lui Boc, Antonescu a afirmat: "Ceausescu nu spunea, prin 1989, ca o sa cada comunismul cand o face plopul mere si rachita micsunele si ca astia, capitalistii, agonizeaza?".

"Apropo de tragi-comic: la Ceusescu a fost tragic, pana la urma. La Boc o sa fie comic. Asta e tot", a spus presedintele PNL.

"Domnul Boc isi continua festivalul de inconstienta, de iresponsabilitate - nu pot spune cinism, pentru ca pentru asta iti trebuie putina minte. In vreme ce toata tara asta se uita la prim-ministru - ca e prim ministru - sa vada ce se in tampla cu preturile, cu taxele, cu politicile de redresare economica, cu iestirea sau neiesirea din criza, domnul Boc colida tara si canta Omul bun si pomul copt. Canta cu baietii si cu fetele acolo si discuta despre faptul ca pedelistii vor castiga alegerile, ca si cum asta i-ar interesa in primul rand pe romani", a spus Antonescu, care l-a acuzat pe Boc ca este angrenat in campania din PDL in loc sa isi exercite atributiile de premier.

Antonescu a sustinut ca daca Boc ar fi fost doar un lider de partid sau un sef de campanie electorala, aceste lucruri ar fi fost de inteles:"Dar domnul Boc este premier si pare sa nu fie deloc constient de acest lucru. Astea sunt declaratiile unui om care e total desprins de realitate si care este manipulat intr-un mod josnic de catre alti oameni care au aderenta la realitate. Domnul Boc e, totusi, o victima".