Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca viitorul Romaniei se va decide in Transilvania la alegerile din 2012, deoarece numarul celor dezamagiti de actuala putere este mult mai mare in aceasta regiune decat in alte zone ale tarii, transmite Agerpres. Social-democratul a spus, la Satu Mare, ca formatiunea sa "trebuie sa realizeze pana in septembrie-octombrie o retea de militanti, de activisti de partid la nivel de ulita".

Liviu Dragnea in redactia HotNews.roFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

"Ne intereseaza Transilvania pentru ca am convingerea ca batalia pentru viitorul Romaniei se va da in Transilvania in anul 2012. Si oamenii din sud si oamenii din Moldova sufera dupa aceasta guvernare, dar eu cred ca in Transilvania supararea este mai mare, pentru ca aici sunt mai multi cei care au votat in decembrie 2009 cu Traian Basescu, sunt mai multi cei care au avut incredere in Basescu si Boc decat in alte zone ale tarii si atunci cand se insala increderea supararea este mai mare", a spus Dragnea.

Secretarul general al PSD a cerut organizatiilor locale sa iasa cat mai mult intre oameni, afirmand ca, desi organizatia judeteana PSD Satu Mare este una din cele bune din Transilvania, mai are de lucrat la nivel de organizare.

"Trebuie sa realizeze pana in septembrie-octombrie o retea de militanti, de activisti de partid la nivel de ulita", a afirmat Dragnea.

El a spus ca "romanii au nevoie mai mult decat oricand sa nu-si piarda speranta, trebuie sa luptam cu toate armele impotriva unei campanii de manipulare practicata de actuala putere si anume ca in ultimii 20 de ani toti am fost la fel, ceea ce nu este adevarat. Ei au ca obiectiv ca din ce in ce mai multi romani sa nu se prezinte la vot".