Secretarul general al PDL Vasile Blaga i-a sugerat vicepresedintelui Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, Constantin Stroe, sa se alature PDL, reprezentantul Dacia participand in calitate de reprezentant al mediului de afaceri la conferinta de alegeri a conducerii PDL Arges, relateaza Mediafax.

"L-am urmarit cu multa atentie pe domnul Stroe, ne cunoastem de la mijlocul anilor '90, am colaborat foarte mult profesional in acea perioada. Dansul, ca oamenii emblema ai Argesului, ai Pitestiului, spune ca pana azi nu s-a implicat in politica. Stiu ca va iubiti meseria, domnule Stroe, dar daca va implicati cand v-am rugat, altfel aratau Pitestiul si Argesul astazi. Dar nu e tarziu nici de azi inainte, domnule Stroe," a declarat Vasile Blaga la conferinta de alegeri a PDL Arges.

Constantin Stroe a apreciat deschiderea pe care au dovedit-o liderii PDL la solicitarile venite din partea reprezentantilor mediului de afaceri de-a lungul timpului si a spus ca in "toti acesti 20 de ani" a pastrat o echidistanta politica.

"Nu puteam sa nu raspund invitatiei care mi s-a facut astazi pentru ca am batut la usa primului-ministru si de fiecare data a raspuns prezent. (...) Am batut la usa doamnei ministru Sulfina Barbu, care a avut o idee extraordinara cu lansarea programului Rabla. (...) Toti acesti oameni impart saracia, doi ani de zile de impartit saracia. Eu am impartit saracia zece ani. Le doresc ca perioada lor sa se scurteze si sa stiti ca veti reseta economia pentru ca veti iesi mult mai puternici dupa aceasta perioada deosebit de grea", a declarat Constantin Stroe.

Presedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga si ministrii Elena Udrea si Traian Igas, precum si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si deputatul Sulfina Barbu au participat la intalnirea filialei Arges a PDL pentru alegerea liderului organizatiei.