Presedintele PDL, premierul Emil Boc, aflat la Pitesti cu ocazia alegerilor pentru conducerea filialei Arges, a mers sa isi cumpere o pereche de pantofi de la un magazin situat in apropiere de Casa Sindicatelor din municipiu, unde a avut loc intalnirea democrat-liberalilor. Emil Boc a probat pantofii in prezenta jurnalistilor, apoi a achitat la casa 240 de lei pentru perechea de incaltaminte, relateaza Mediafax.

La iesirea din magazin, presedintele PDL a fost intrebat cat a achitat la casa, el raspunzand: "Dupa buget, doua milioane patru sute".

De asemenea, intrebat ce parere are despre faptul ca mai sunt cateva zile pana la iesirea din criza premierul a spus: "Nu confundati criza cu recesiunea. Bine? Criza e una, recesiunea e alta. Va invit sa comentati declaratiile de astazi (n.r. - sambata) ale lui Franks (n.r. - reprezentantul FMI pentru Romania, Jeffrey Franks) de pe Mediafax si comentati-le pe acelea. Repet nu confundati criza cu recesiunea. Si veti vedea raspunsul FMI ca sa nu mai dau eu declaratii. Haideti, va multumesc".