Conducerea Organizatiei PDL Bucuresti a decis, marti, in unanimitate, sa sprijine candidatura lui Emil Boc pentru presedintia PDL, a anuntat presedintele organizatiei, Elena Udrea.

"Am dat un vot politic pentru a nu mai exista aceste interpretari ca organizatia de Bucuresti merge o parte intr-un fel, o alta parte intr-un fel, a fost un vot politic in urma acestor dezbateri si in unanimitate organizatia si-a exprimat sprijinul pentru domnul Emil Boc, urmand, desigur, ca la aparitia motiunii sa procedam conform Statutului", a precizat Udrea, potrivit Mediafax.

Ea a mentionat ca decizia a fost luata cu 15 voturi "pentru" din 15.

Elena Udrea a precizat ca semnaturile care s-au dat de la organizatiile de sector pentru sustinerea lui Emil Boc sau pentru sprijinirea lui Vasile Blaga au fost facute in nume personal.

"Pana in acest moment, semnaturile care s-au dat pentru sustinerea fie a domnului Boc, fie a domnului Blaga, au fost facute in nume personal, pentru ca asa spune Statutul, organizatiile se pronunta dupa ce apar motiunile. (...) Sunt semnaturi de sustinere personale ale membrilor de partid, este si cazul meu, este o semnatura personala, dar organizatia a luat decizia ca in ansamblul ei filiala PDL sa-si ofere sustinerea candidatului Emil Boc", a adaugat Udrea.