Vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat luni ca a semnat pentru motiunea lui Vasile Blaga, desi, initial, Frunzaverde anuntase ca va candida pentru functia de presedinte a PDL.

"Am semnat pentru motiunea lui Blaga, care este, de fapt, o motiune comuna. Prin urmare, voi candida la functia de prim-vicepresedinte al partidului", a afirmat Sorin Frunzaverde, citat de Agerpres.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a evitat sa precizeze, luni, daca si-ar fi anuntat sau nu candidatura la sefia Partidului Democrat Liberal, la intalnirea din urma cu o zi cu liderii formatiunii si reprezentantii din teritoriu.

Presedintele organizatiei de Bucuresti a PDL, Elena Udrea, a sustinut ca, in discutiile din interiorul formatiunii democrat-liberale, atat actualul lider, Emil Boc, cat si secretarul general Vasile Blaga si-ar fi exprimat dorinta de a intra in competitia pentru presedintia partidului.

"Nu stiu de unde stie doamna Udrea. Intrebati-o pe dansa", le-a spus Vasile Blaga, luni, jurnalistilor.

Intrebata fiind cine si-a anuntat candidatura la sefia PDL, Elena Udrea a spus: 'Din cate stiu eu, ambii candidati. Si domnul Boc, si domnul Blaga, in discutiile in interiorul partidului. Anuntul oficial se va face atunci cand vor decide dansii'.

Ea si-a reiterat sprijinul pentru Emil Boc, dar nu a precizat cate semnaturi ar fi strans liderul PDL pentru candidatura sa.