Liderul PDL Emil Boc a afirmat ca liderul conservatorilor Dan Voiculescu ar trebui sa ramana fara loc de munca dupa ce s-a stabilit oficial ca a fost colaborator al Securitatii si i-a recomandat presedintelui PSD, Victor Ponta, sa se uite mai atent la ce are in preajma, informeaza Mediafax.

Emil BocFoto: Hotnews

El a raspuns astfel unei intrebari a presei privind declaratiile presedintelui Victor Ponta, care a afirmat ca Emil Boc va fi primul somer in baza noului Cod al Muncii.

"Eu credeam ca domnul Voiculescu va fi primul care va beneficia de aceasta lege, avand in vedere ca a fost stabilit oficial ca si colaborator al Securitatii si domnul Ponta va pierde un partener de colaborare. Deci, eu ii recomand domnului Ponta sa se uite mai atent la ce are in preajma in legatura cu colaborarea cu fosta Securitate si daca ei mai pot avea sau nu un loc de munca in PSD", a spus Boc.

Liderul PSD, Victor Ponta, afirma in urma cu doua saptamani, ca, dupa adoptarea Codului Muncii, Emil Boc va fi primul somer pe baza noilor prevederi privind legislatia muncii.