Dan Voiculescu scrie marti, pe blogul lui, ca daca va fi condamnat pentru politie politica se va adresa la CEDO si este decis sa recupereze "imensul prejudiciu moral" care i "s-a cauzat in acesti ani". In aceeasi zi, site-ul Inpolitics, care citeaza "surse conservatoare bine informate", spune ca Dan Voiculescu a gasit, la locuinta sa, un bilet anonim care propune un verdict favorabil la ICCJ in schimbul eliminarii din grila Antenei 3 a emisiunii "Sinteza zilei".

Dan VoiculescuFoto: AGERPRES

Dan Voiculescu spune ca nu este ingrijorat de decizia ICCJ, desi "surse arondate puterii" - referire la site-ul Reporter Virtual - sustinusera inca de luni ca Inalta Curte de Casatie si Justitie il va condamna pentru politie politica, fapt ce va duce la exlcuderea sa din Uniunea Social Liberala.

  • "Sincer, nu ma mai intereseaza. Daca Inalta Curte rezista presiunilor, va da un verdict corect. Daca presiunea puterii politice va invinge, voi continua imediat procesul la CEDO si ma voi asigura ca toti cei care au gresit in acest dosar vor plati. In ambele cazuri, voi castiga.
  • Din fericire, exista si instante invulnerabile la presiune si santaj. Mai devreme sau mai tarziu, la Bucuresti sau la Strasbourg, se vor pronunta si aceste instante. De altfel, dupa ce voi avea acea decizie, sunt decis sa recuperez imensul prejudiciu moral care mi s-a cauzat in acesti ani", sustine senatorul PC.

Site-ul Inpolitics anunta, cu titulatura de BREAKING NEWS, "o informatie de ultima ora" care "prefateaza un scandal de proportii in jurul procesului lui Dan Voiculescu, de joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, si care s-ar putea declansa in urmatoarele ore in media".

"Mai precis, potrivit unor surse conservatoare bine informate, Dan Voiculescu a gasit azi-dimineata, la locuinta sa, un bilet anonim, care contine, in termeni foarte seci si concisi, o propunere de troc: acordarea unui verdict favorabil la ICCJ, care sa elimine povara verdictului de politie politica, in schimbul eliminarii din grila Antenei 3 a emisiunii 'Sinteza zilei'", scrie site-ul citat, care precizeaza ca nu a reusit sa-l contacteze pe Mihai Gidea "pentru mai multe detalii".