Senatorul Liviu Campanu a decis sa se reinscrie in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si precizeaza, intr-o declaratie transmisa Agerpres, ca incepand de miercuri a redevenit membru al partidului.

Liviu CampanuFoto: Agerpres

"Imi asum toate actiunile in calitate de om politic. Poate ca nu toate alegerile pe care le-am facut au fost cele mai bune. Insa ceea ce pot spune cu certitudine este ca niciodata nu am abandonat valorile in care cred", a spun Campanu.

El a reamintit ca este membru fondator al UNPR.

"Si cred foarte mult in acest proiect politic si in oamenii care si-au asumat o politica a interesului national. Din acest motiv, am decis sa ma intorc si sa-mi desfasor activitatea politica alaturi de colegii mei, cu care am fost in legatura in tot acest timp. Am convingerea ca Romania are nevoie de stabilitate, de pace sociala si, cel mai important, de oameni capabili sa identifice si sa apere interesul national", a argumentat senatorul Liviu Campanu.

UPDATE - Liviu Campanu a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca a luat decizia revenirii in UNPR in urma unor discutii avute cu presedintele executiv al partidului, Gabriel Oprea.

"Probabil la primul Birou Permanent, de marti, se va discuta daca eu revin pe functia de vicepresedinte sau sunt simplu membru. Nu am discutat acest lucru pana acum. Am discutat doar revenirea mea in UNPR", a afirmat Campanu.

Acesta sustine ca, in ciuda plecarii sale din partid, a pastrat relatii bune cu colegii din UNPR, iar "unele atacuri, care pot fi numite rautati la adresa presedintelui executiv, Gabriel Oprea, nu pot fi taxate ca lupta cu o anumita persoana".