"In comparatie cu regimul Basescu, Uniunea Social Liberala este imaculata. Am avea de pierdut doar daca am prelua temele Basescu. Si n-o vom face", a declarat liderul fondator al Partidului Conservator si vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, intr-un comunicat remis marti si citat de Agerpres. Reactia liderului PC vine dupa ce presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, pentru Mediafax, ca Dan Voiculescu este "singura vulnerabilitate a USL".

"Uniunea Social Liberala trebuie sa aiba inteligenta de a evita orice demers defensiv, orice justificare in raport cu propaganda regimului Basescu", a adaugat liderul PC.

Dan Voiculescu mai spune ca succesul Uniunii Social Liberale este mai important decat "succesul personal": "Din acest motiv, cred ca este necesar sa evitam polemicile interne si tensiunile individuale. Liderii intelepti au abilitatea de a neutraliza asemenea momente. Exista foarte multa presiune pe aceasta Uniune. Orice disputa ne-ar decredibiliza inca inainte de a incepe sa functionam. Am convingerea ca, treptat, toata lumea va intelege asta".

"Nu exista moguli decat in propaganda Basescu! In rest, in lumea sanatoasa la minte, sunt patroni de presa, unii mai buni, altii mai rai. Aceasta Uniune nu trebuie sa-si ceara scuze pentru nimic", a incheiat Dan Voiculescu.