Uniunea Social-Liberala - Alianta PSD-PNL-PC are cea mai mare sustinere din partea electoratului din Bucuresti, iar 62-68% dintre romani ar vota cu USL, potrivit unui sondaj realizat de PNL, a declarat, sambata, liderul liberal Crin Antonesc, citat de Mediafax. Conducerile PSD, PNL si PC urmeaza sa valideze, sambata, alianta dintre Partidul Social-Democrat si Alianta de Centru - Dreapta PNL-PC.

  • "Paradoxul si chiar surpriza este pentru mine si pentru Vlad Moisescu, un om care se temea cot la cot cu mine de asta, ca electoratul bucurestean, un electorat foarte important, va fi foarte rezervat. Ei bine, surpriza este ca din toate zonele tarii, gradul de sustinere pentru aceasta alianta cel mai mare este in Bucuresti si asta, cred, ca trebuie sa ne spuna ceva", a declarat Crin Antonescu.
  • "Conform acestor sondaje, astazi, sau mai degraba ieri, in zilele din urma cand aceste sondaje au fost facute, sunt gata sa voteze pentru aceasta uniune, aceasta coalitie PSD-PNL-PC o cifra intre 62 si 68% din electoratul Romaniei", a incheiat liderul liberal.