Starea deputatului Liana Dumitrescu s-a agravat marti, insa aceasta este in viata, a declarat, marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Valentin Calu. Precizarea a venit dupa ce, marti la pranz, au aparut zvonuri ca Liana Dumitrescu ar fi incetat din viata.

"Este adevarat ca starea doamnei Liana Dumitrescu s-a inrautatit. Doamna deputat Liana Dumitrescu este internata in Clinica Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias pentru o afectiune neurologica grava. S-a intervenit neurochirurgical", a precizat Valentin Calu.

Liana Dumitrescu este internata de miercurea trecuta la Spitalul Elias din Bucuresti, unde se prezentase in urma unor dureri de cap puternice. Liana Dumitrescu, ce reprezenta etnia macedoneana in Parlament, a suferit joia trecuta o interventie neurochirurgicala, medicii anuntand, ulterior, ca starea ei se mentinut critica. De profesie jurist, Liana Dumitrescu a implinit, chiar joia trecuta, 38 de ani si se afla la cel de-al doilea mandat de deputat.

Liana Dumitrescu este, din 2008, deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania. Liana Dumitrescu a fost deputat si in legislatura 2004 - 2008.