Deputatul PDL si fosta realizatoare tv Teo Trandafir a fost transferata, vineri, la un spital din Viena, la solicitarea expresa a familiei si prietenilor, pentru continuarea supravegherii si tratamentului medical, anunta, intr-un comunicat remis HotNews.ro, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, medicul Valentin Calu. Diagnosticul pe care medicii i l-au pus lui Teo Trandafir este pancreatita acuta de severitate medie.

Potrivit Mediafax, Teo Trandafir a ales, pentru continuarea tratamentului si a investigatiilor medicale, Clinia AKH din Viena.

Teo Trandafir fusese internata joia trecuta la Spitalul Elias din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al unitati sanitare, remis in urma cu doua zile, Teo Trandafir si-a exprimat dorinta de a ii fi respectata intimitatea si de a nu fi facute publice niciun fel de informatii privind starea ei de sanatate prin intermediul mijloacelor mass-media.

"Conducerea spitalului, prin persoana purtatorului de cuvant, va informeaza ca va respecta dorinta la confidentialitate a pacientei, in conformitate cu articolele 21 si 22 din Legea 46/2003, Legea drepturilor pacientului. Orice alte informatii aparute in presa sau in cadrul unor emisiuni radio sau tv nu reprezinta pozitia oficiala a spitalului", se arata in comunicat.