Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi va sarbatori, vineri, ziua onomastica in familie, acasa, el precizand, intr-o postare pe blogul personal, ca nu va putea merge la biroul sau din strada Atena nr. 11, asa cum facea in anii precedenti, din cauza lipsei unei surse de caldura.

Surse din anturajul fostului sef de stat au declarat, joi, pentru Mediafax, ca Ion Iliescu va petrece acasa, in familie, onomastica din acest an si ca, intr-adevar, la biroul sau din strada Atena nr. 11 exista o problema la centrala termica.

"Anul acesta, de Sfantul Ion, domnul presedinte va fi acasa, in familie... Intr-adevar, la birou este o problema cu centrala, dar aici este multa caldura umana", a precizat sursa citata.

Ion Iliescu le ureaza, joi, intr-o postare pe blogul personal, "La multi ani!" celor doua milioane de romani care poarta numele Ion, Ioana si derivate si care isi vor serba onomastica vineri si multumeste, cu anticipatie, celor care l-au felicitat si i-au transmis urari cu aceasta ocazie.

"In acest an nu voi putea fi la birou - din lipsa sursei de caldura", mai arata fostul presedinte in postarea mentionata, fara a da alte detalii.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu isi serba in anii precedenti onomastica, dar si ziua de nastere, la birou sau din strada Atena nr. 11, ocazie cu care sute de membri PSD, simpatizanti, prieteni si cunoscuti se prezentau personal pentru a-l felicita si a-i inmana diverse cadouri - trandafirii rosii si cartile fiind daruri predominante.