Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, se afla, vineri, in statiunea Predeal. Primarul din Predeal, Ionut Goidescu, a declarat ca presedintele se afla in statiune, fiind cazat la vila de protocol din localitate, unde sta de fiecare data cand vine aici, informeaza Mediafax.

Primarul a spus ca este posibil ca in noaptea de Revelion presedintele si sotia sa sa ramana la Predeal, dar nu este exclus nici ca seful statului sa mearga la Sinaia sau la Brasov.

Goidescu a mai spus ca in noaptea de Revelion la partia din statiune vor avea loc specatcole de muzica si un foc de artificii.

Totodata, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, isi va petrece Revelionul la Predeal, dupa ce de Craciun a mers la Sinaia. Udrea declara ca "in mod sigur" se va afla pe partie, si la Predeal, si la Brasov, chiar daca nu schiaza.

In timpul iernii, presedintele Basescu obisnuieste sa mearga la Predeal impreuna cu sotia sa.

Seful statului si-a petrecut Revelionul si in alti ani la Predeal, iar anul trecut s-a aflat la Sinaia, de unde a transmis mesajul sau de Anul Nou catre romani, el spunand ca 2010 va fi anul in care "vom scapa de criza" si ca a doua jumatate a anului in care am intrat va insemna inceputul cresterii economice.

Dupa mesajul de Anul Nou transmis romanilor de la Sinaia cu putin inainte de miezul noptii, presedintele Traian Basescu a mers la un hotel situat in centrul statiunii, unde a petrecut pana dupa ora 03.00 si a dansat alaturi de sotia sa, Maria, de fiica sa cea mica, Elena, de ministrul Dezvoltarii Regionale Elena Udrea si de sotul acesteia, Dorin Cocos. La petrecere a luat parte si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.