Presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a declarat, sambata, ca democrat-liberalii au o batalie de dus cu televizorul, intrucat partidele de opozitie, PSD si PDL, sunt de ignorat pentru ca nu au programe si se cearta intre ele.

"Stim ca avem o batalie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD si PNL ne incurca. Ei sunt de ignorat - doua partide fara proiecte, fara solutii, doua partide care se cearta in continuu intre ele, dar sa le tina Domnul asa. Nu PSD si PNL fac opozitie PDL, ci cele doua televiziuni. De aceea cred ca e foarte important ca ceea ce facem noi sa se stie, cate lucruri bune face acest guvern si cate lucruri bune face acest partid prin toti cei care il reprezinta si in teritoriu. Este pacat de aceasta munca daca nu suntem in stare sa le spunem romanilor ca pentru prima data exista o guvernare care face ceea ce trebuie", a spus Udrea in cadrul sedintei Consiliului National de Coordonare al PDL Ilfov, relateaza Agerpres.

Ea a aratat ca actualul Executiv a luat masurile potrivite in moment de criza, iar PDL a avut o atitudine 'responsabila' si 'curajoasa' luand masuri dure astfel incat Romania sa poata trece cu bine de criza. 'Daca azi sondajele de opinie, cele reale, arata ca PDL, in urma acestei atitudini oneste, curajoase la acest moment, a pierdut din popularitate, tot aceasta analiza arata ca PDL are toate sansele sa-si revina in increderea populatiei pe masura ce efectele masurilor pe care le-am luat se vor vedea incepand cu 2011', a afirmat presedintele PDL Bucuresti.

Dupa incheierea discursului sau, ministrului Turismului s-a impiedicat cand a coborat de la tribuna, pe scari, clatinandu-se serios cativa pasi si dand impresia ca va cadea, insa a reusit sa se sprijine de un perete, amuzandu-se ulterior de intamplare.