Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu, care se afla, joi, la Targu Jiu, a fost huiduit de cateva persoane care l-au oprit la intrarea in sediul PDL Gorj, reprosandu-i situatia pensionarilor, transmite Mediafax.

Adriean Videanu a ajuns, joi la pranz, la sediul PDL Gorj, alaturi de Vasile Blaga, pentru a participa la o sedinta cu reprezentantii organizatiei judetene in vederea stabilirii datei la care vor avea loc alegerile pentru sefia filialei.

La intrarea in sediul PDL Gorj se aflau mai multe persoane, care au inceput sa-si exprime nemultumirile, iar Videanu s-a oprit pentru a discuta cu acestea, in timp ce Blaga si-a continuat drumul.

Oamenii i-au reprosat fostului ministru al Economiei situatia in care se afla pensionarii si femeile cu copii mici, spunandu-i ca nu au ce manca. Dupa ce a stat pentru scurt timp de vorba cu oamenii nemultumiti, Videanu a plecat, in timp ce era huiduit de cativa dintre acestia.

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta de la PDL Gorj este in desfasurare.

PDL Gorj este condus de peste doi ani de presedinti interimari, senatorul Ion Ruset fiind in aceasta functie de aproximativ doua luni.