Democrat-liberalii au alegeri duminica in cea mai importanta filiala: PDL Bucuresti. Pana in prezent, singurul candidat inscris pentru sefia organizatiei este secretarul executiv al PDL, Elena Udrea. Surse din interiorul PDL au declarat pentru HotNews.ro ca la alegeri nu se asteapta nici o surpriza, Udrea fiind deja considerata viitorul presedinte al organizatiei. Sefia PDL Bucuresti are o miza foarte mare pentru alegerile la nivelul conducerii centrale, organizatia avand cel mai mare numar de delegati la congresul partidului.

Elena UdreaFoto: AGERPRES

Elena Udrea este in prezent presedinte interimar la organizatia de Bucuresti, fiind numita in functie de Emil Boc, dupa ce Liviu Negoita a anuntat in iulie ca se retrage din motive medicale. Negoita a preluat interimatul la PDL Bucuresti dupa ce Vasile Blaga a demisionat in 2008, cand a pierdut primaria Capitalei.

Alegerile in organizatiile de sectoare au fost finalizate. Astfel, la sectorul 1 a fost numit Bogdan Cantaragiu, cel care a pierdut sefia PDL Giurgiu si are dosar penal, fiind cercetat pentru coruptie. Surse democrat-liberale sustin ca acesta a fost promovat de catre secretarul general al PDL, Vasile Blaga, dupa ce a pierdut sefia de la Giurgiu.

La sectorul doi a fost confirmata in functie Anca Boagiu iar Silvian Ionescu a fost reales la sectorul 3. La PDL sector 4 Romeo Raicu a primit un nou mandat iar Stefan Pirpiliu l-a inlocuit pe Marian Zlotea in sectorul 5. In ceea ce priveste alegerile din sectorul 6, Cristian Poteras a obtinut un nou mandat la sefia organizatiei.