"Lupta nu se termina aici, este tara noastra, pe care o vom elibera de aceasta clica", a declarat, la scurt timp dupa incheierea votului asupra motiunii de cenzura, liderul liberal Crin Antonescu. El a adaugat ca nu exclude ca PNL sa depuna o noua motiune de cenzura la adresa Cabinetului Boc, "chiar daca s-a dovedit azi cat de solida e majoritatea taratoare", in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea asupra Legii Educatiei, asa cum au anuntat reprezentantii Executivului.

  • "As vrea sa stie toata lumea ca vinovat si responsabil de ceea ce s-a intamplat azi si ce se va intampla cu tara asta nu e un singur om, nu e doar Traian Basescu sau Emil Boc. Sunt vinovati toti cei care, parlamentari investiti sa reprezinte poporul roman, s-au transformat astazi in niste taratoare, nevertebrate", a afirmat Crin Antonescu.
  • "Traim intr-o tara condusa de un Guvern care are doar 10% din increderea populatiei. Ce s-a intamplat astazi e o victorie asupra poporului roman, minus clientela PDL-ului", a incheiat el.