Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca Andreea Vass nu are niciun rol in luarea unei decizii si nu intelege in ce calitate vorbeste aceasta atunci cand spune ca exista o presiune din partea PDL pentru scaderea cotei unice la 10% sau 12%.

"Ar trebui sa faca nominalizare, cine face presiuni si ce rol are dumneaei in treaba asta. In primul rand, PDL este partidul care a promovat cota unica si nu imi amintesc sa fi fost acolo doamna Vass si nu cred ca are dumneaei un rol in luarea unei decizii", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a spus ca vrea sa-i reaminteasca lui Vass ca "PDL inseamna premierul Emil Boc, inseamna ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu si mai multi oameni care sunt in functii de decizie".

"PDL, dupa ce va analiza toate variantele, va iesi cu o decizie. Nu vad cine face presiuni la adresa doamnei Vass si in calitate vorbeste dumneaei, asta nu inteleg", a precizat Barbu.

Andreea Paul Vass, consilier al premierului, a declarat, joi, ca exista o presiune puternica din partea PDL pentru scaderea cotei unice la 10% sau 12%, insa atat timp cat nu vor fi gasite solutii de compensare a pierderilor estimate la buget aceasta masura nu va putea fi luata.