Gheorghe Flutur a fost reales, duminica, presedinte al organizatiei Suceava a PDL, cu sase voturi "impotriva", in favoarea sa votand 798 din cei 804 delegati la Colegiul Judetean de Coordonare al PDL Suceava, anunta Mediafax. Gheorghe Flutur a fost singurul candidat pentru functia de presedinte al organizatiei sucevene a PDL.

In urma alegerilor, au fost realesi in functiile de prim-vicepresedinte al PDL Suceava senatorul Orest Onofrei, secretar al Senatului, si Dumitru Pardau, secretar al Camerei Deputatilor.

Deputatul Ioan Balan a fost reales secretar general al PDL Suceava, in timp ce consilierii locali Cristian Cretu si Neculai Barba au fost alesi in functia de secretar general adjunct.

In functiile de vicepresedinte au fost alese zece persoane, intre care primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, directorul general al RNP Romsilva, Valerian Solovastru, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Cristian Irimie, vicepresedintii CJ Suceava Vasile Ilie si Daniel Cadariu, seful ISJ Suceava, Petru Carcalete si primarul municipiului Falticeni, Vasile Tofan.

La sedinta Colegiului Judetean de Coordonare al PDL Suceava au participat si liderul PDL, premierul Emil Boc, ministrul Turismului, Elena Udrea, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, precum si liderii organizatiilor PDL din judetele Moldovei.