Inspirat de bancul despre "cati politisti ar fi necesari sa schimbe un bec", presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase a spus, sambata, la Congresul Tineretului social-democrat, un banc despre "de cati PDL-isti e nevoie ca sa schimbe un bec", potrivit Mediafax.

"Ca sa schimbi un bec, este necesar un membru PDL care sa spuna ca becul nu trebuie schimbat. De un al doilea, care sa spuna ca de fapt PSD si mogulii inventeaza faptul ca becul ar fi stricat. Un al treilea, care sa spuna ca daca becul este stricat, a fost stricat de Ion Iliescu in perioada mineriadelor. Este nevoie apoi de un al patrulea, care sa apara la B1 si sa explice ca problema cu becul este rezultatul unei coruptii rusesti. Un al cincilea, care sa aloce la Ministerul Turismului bani semnificativi pentru o campanie la CNN de achizitionarea de legume. Al saselea, care sa isi dea demisia si de un al saptelea, care sa il critice imediat pe al saselea ca becul s-a stricat. Mai este nevoie de un al optulea, ca sa acuze toti romanii in bloc pentru ca nu se mai satura de becuri. In fine, e nevoie si de Emil Boc, care sa decida a doua zi ca becurile trebuie reduse cu 25% si ca toti beneficiarii trebuie sa plateasca impozit de 50%. Si nu in ultimul rand este nevoie de Radu Moraru, care sa relateze versiunea corecta in intregii povesti", a spus Adrian Nastase.

Si Nicu Banicioiu, reales, sambata, presedinte al Tineretului social-democrat, a spus un banc cu Traian Basescu si Emil Boc, aflati impreuna intr-o barca, in timpul unei furtuni: "Un prieten de al meu, sociolog, a facut un chestionar dupa acest banc, intreband subiectii cine cred ca s-a salvat. Stiti care a fost raspunsul dat de 91% dintre cei chestionati? Romania", a povestit Nicu Banicioiu.