"Voiculescu si Vantu nu mai pot jefui din banul public din 2005 incoace, motivele pentru care isi doresc demiterea presedintelui Traian Basescu nu sunt o noutate", a afirmat, vineri, deputatul democrat-liberal Sever Voinescu, intr-o conferinta de presa. "Dupa un drum lung si anevoios, dosare care ii vizeaza direct pe cei doi domni sau le vizeaza afacerile au ajuns aproape de solutionare", spune Sever Voinescu, adaugand ca "Raul se manifesta salbatic pe ecranele televizoarelor".

"Se spune ca raul, odata invins, revine in forme subtile, dar mai agresive. Dupa decembrie 2009, raul invins de votul romanilor a revenit si se manifesta agresiv la televiziunile patronate de cei doi domni, care au intensificat campania de defaimare a lui Traian Basescu", a adaugat deputatul PDL.

"Dupa afacerea FNI, bugetul statului are sume colosale de platit ca despagubiri. Toti acesti bani ii platim noi. PSD e in continuare la ordinele domnului Vantu, chiar Victor Ponta a recunoscut public acum cateva luni ca PSD era controlat de Vantu, ar fi o copilarie sa credem ca influenta lui Vantu asupra PSD a incetat", a mai spus Sever Voinescu.