Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat marti ca a reusit, de cand este in fruntea formatiunii politice, sa convinga cea mai mare parte a colegilor sai de partid care nu l-au votat ca toti trebuie "sa traga la aceeasi caruta" si ca se poate lipsi de cei care nu fac acest lucru, transmite Agerpres.

"Nu imi doresc sa mai dau afara un PSD-ist, doresc sa-i conving pe toti sa traga in aceeasi directie. Dar daca mai sunt doi, trei care nu vor, sigur o sa ne lipsim de ei", a precizat Ponta, la Conferinta judeteana a PSD Constanta.

Ponta a precizat ca s-a terminat si cu declaratiile contradictorii date de reprezentanti ai PSD.

"Nu veti mai vedea cum, la Bucuresti, PSD-istii se omoara intre ei si cum ies eu sa spun ceva, iese domnul Iliescu si spune altceva, iese domnul Nastase cu altceva si mai iese si domnul Vanghelie, la sfarsit, si zice ca n-avem niciunul dreptate. S-a terminat chestia asta si apreciez foarte mult la toata lumea. Este important, pentru ca nu poti sa pleci la batalie daca armata cu care pleci nu este disciplinata si nu poti sa te bazezi pe ea", a afirmat liderul PSD.

Liderul PSD a participat, marti seara, la Conferinta judeteana a PSD Constanta, in cadrul careia Radu Mazare, singurul candidat la sefia organizatiei, a fost reales in functie cu unanimitate de voturi.