Prim-vicepresedintele organizatiei judetene Buzau a PSD, primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost revocat din functie, joi seara, de catre Consiliul Judetean al partidului, Boscodeala sustinand insa ca decizia este nestatutara, transmite Mediafax. In timpul sedintei, o parte dintre social-democrati au propus revocarea din functia de prim-vicepresedinte al PSD Buzau a primarului Constantin Boscodeala, pentru "atitudinea sa din ultima peioada si pentru neimplicarea in cadrul partidului".

Sedinta in care Boscodeala a fost revocat din functie a avut loc joi seara, fara a fi permis accesul presei.

Un numar de 105 din cei 117 membri prezenti in sala au votat pentru revocarea lui Boscodeala, in timp ce 12 au fost impotriva.

In locul lui Constantin Boscodeala a fost desemnat, tot prin vot, Stelian Borzea, care a avut un vot "impotriva", patru abtineri, iar restul au fost de acord cu numirea sa in functia de conducere a PSD Buzau.

Constantin Boscodeala a declarat, joi seara, ca revocarea sa din functie este nestatura si vine la propunerea presedintelui Consiliului Judetean, Victor Mocanu si a fiului acestuia, deputatul de Buzau Adrian Mocanu, care de altfel si-a si anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al PSD Buzau.