Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, scrie, pe blogul personal, ca a decis, in sedinta de marti a organizatiei, impreuna cu colegii sai democrat-liberali, lansarea campaniei "Bucurestiul meu". Campania "este rezultatul direct al tuturor comentariilor voastre de pe blog in care s-au oferit solutii foarte bune la problemele actuale ale orasului", scrie Elena Udrea pe blog.

  • "In momentul in care am vazut bagajul foarte mare de propuneri pertinente, mi-am dat seama de doua lucruri: 1. Trebuie sa utilizam toate aceste solutii, ele vin gratis si avem mare nevoie de ele. Este feed-back-ul cel mai bun pe care il vom primi de la alegatori. 2. Poate niciunul dintre partidele politice din Bucuresti nu le-a dat posibilitatea cetatenilor sa-si puna in aplicare propria politica. PDL tocmai asta va face de-acum incolo: va promova ideile si solutiile venite dinspre cetateanul obisnuit", adauga ministrul Dezvoltarii si Turismului.
  • "Am hotarat ca, pana marti 10 august, sa avem un site al organizatiei de Bucuresti a partidului. Acolo, se va putea completa si trimite un formular cu problema si solutia pe care fiecare dintre voi le are pentru Capitala. Se va face o centralizare a tuturor acestor solutii, iar cele mai bune dintre ele vor fi directionate catre consilierii nostri. De-acum incolo, vom avea inaintea fiecarei sedinte de Consiliu General o intalnire cu alesii nostri in care vom decide care sunt proiectele care trebuie sustinute, in functie de ceea ce am aflat de la locuitorii Capitalei. Nu vreau ca sa fie o campanie artificiala, care sa aiba loc doar in mediul virtual. Din contra, ceea ce imi propun este ca aceia dintre voi care vor avea ideile cele mai bune sa se vada cu consilierii nostri si sa discute impreuna detaliile. Vreau sa repornim dialogul direct cu cetatenii. Vreau ca bucurestenii sa ne vada si sa ne simta alaturi de ei", mai scrie Elena Udrea.
  • "Daca imi doresc ceva de la PDL Bucuresti, este sa coboare in strada, sa asculte problemele oamenilor, dar mai ales solutiile lor. Si, in final, sa le puna in practica. Printre aceia dintre voi cu solutii concrete sunt sigura ca se afla viitorii consilieri ai PDL la CGMB sau la consiliile de sector sau, de ce nu, viitorii primari de sector sau chiar Primarul General. Usa PDL Bucuresti este deschisa tuturor celor care spun ", incheie ministrul.