Ministrul Dezvoltarii si Turismului a vizitat, joi seara, comuna Saucesti, una dintre cel mai grav afectate de inundatiile din ultimele saptamani. Elena Udrea a venit si cu cadouri pentru sinistrati. Ea le-a impartit copiilor ciocolata, iar femeilor din comuna, pantofi negri, cu toc. Ministrul Dezvoltarii a mai adus si ghete pentru copii, blugi si sosete, potrivit Mediafax.

Elena UdreaFoto: AGERPRES

Ministrul Dezvoltarii a ajuns la Saucesti in jurul orei 19.00, ea venind cu mai multe sacose pline cu ciocolata si spunand ca "a golit o benzinarie". Elena Udrea a impartit ciocolata copiilor din comuna, iar femeilor le-a dat, dintr-un camion care mergea langa ea, pantofi negri cu toc, eleganti: "Avem si pantofi frumosi", le-a spus Udrea oamenilor care se ingramadeau sa primeasca ajutoarele. Ministrul Dezvoltarii a impartit si ghete pentru copii, blugi si sosete.

O sateanca a vrut sa ii inapoieze pantofii cu toc ministrului Dezvoltarii, insa, in cele din urma, s-a decis sa ii pastreze pentru nepoata sa.

  • Deputat PDL, despre pantofii cu toc: Numai buni pentru bal

Deputatul PDL de Bacau Mihai Banu, care a insotit-o pe Elena Udrea in vizita de la Saucesti, a declarat, despre pantofii cu toc impartiti de ministrul Turismului, ca sunt "numai buni pentru bal".

Vizita de joi seara a fost a doua a Elenei Udrea la Saucesti, in ultima perioada.

Locuitorii a patru sate apartinand comunei Saucesti au fost evacuati, la 1 iulie, dupa ce apele revarsate ale Siretului au inundat localitatea si au distrus sau avariat zeci de locuinte.