Bogdan Pavel

Bogdan Pavel

Foto: Agerpres

Viceprimarul sectorului 5, Bogdan Pavel, a demisionat luni din functie, au declarat joi pentru Agerpres surse din cadrul Consiliului local al Sectorului 5. Potrivit surselor citate, tanarul viceprimar nu si-a comunicat decizia in mod oficial. Totusi, el a confirmat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca a demisionat:

"Azi mi-am adus aminte ca mai sunt. Si pentru ca mai sunt, azi am pus punct unei relatii care ma rodea in interior. Si pentru ca atunci cand ceva nu merge trebuie sa incerci altceva, azi am demisionat...".

Plecarea lui Bogdan Pavel din aceasta functie pe care o detine din 2008 la Primaria sectorului 5 implica desemnarea unui nou viceprimar din partea majoritatii politice a Consiliului local, formata din PSD si PNL, la urmatoarea sedinta ce va trebui convocata de primarul Dan Marian Vanghelie sau de o treime din consilierii locali.

Cele mai mari sanse pentru a-l inlocui pe Bogdan Pavel in functia de viceprimar al Sectorului 5 le are Dan Croitoru de la PNL si Mihaela Vili Constantin din PSD.