Teo Trandafir, cel mai proaspat parlamentar al PDL, si-a anuntat, luni, intentia de a vota, marti, in favoarea motiunii de cenzura depusa de PSD la adresa Cabinetului Boc: "Sunt de acord sa fie reduse salariile bugetarilor. Sunt de acord cu faptul ca ei, care au 25 - 35 de ani, isi pot gasi de munca, isi pot rotunjii salariile lucrand la privat. Dar sa ai 75 - 80 de ani si sa-ti taie cineva pensia, e neplacut. Sincer n-am simtit ca pot vota asa ceva. Fiecare are o limita peste care nu poate trece", a declarat Teo Trandafir, pentru ziarul Gandul.

Teo TrandafirFoto: Agerpres

Teo Trandafir a adaugat, la Realitatea Tv, ca "Eu nu imi dau demisia din PDL, nu imi tradez colegii". Potrivit Gandul.info, fosta realizatoare de televiziune este, insa, constienta de consecintele politice ale gestului sau: "Ma vor da afara cu siguranta. Dar am un mare noroc: am fost politician doar o luna. Astfel ca perspectiva nu e chiar inspaimantatoare."Intrebata ce se va intampla cu cariera ei politica, Teo Trandafir a raspuns ca "Abia maine e votul, si probabil, tot maine, va fi excluderea. Pe urma ma voi gandi."

Teo Trandafir a fost aleasa deputat la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor organizate pe 25 aprilie in Colegiul 19 din Camera Deputatilor, unde a candidat din partea PDL. Mandatul de deputat in acest colegiu a ramas vacant dupa ce Daniela Popa (fost lider al Partidului Conservator) a devenit, la inceputul acestui an, membru al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, calitate incompatibila cu functiile politice.