Deputatul PDL Teodora Trandafir a avut, in plen, un schimb de replici cu viceliderul grupului parlamentar al PNL, Eugen Nicolaescu, despre care, in mod ironic, a spus ca se pricepe la orice si ar putea sustine si un seminar cu subiectul "ceasornicaria intre trecut si viitor".

Disputa a inceput in timpul dezbaterilor generale pe marginea unui proiect de lege ce viza organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Cetatenie.

Deputatul PNL a afirmat ca, in conditiile in care Guvernul si seful statului impun curbe de sacrificiu, nu se pune problema cresterii numarului de agentii. In interventia sa, Eugen Nicolaescu a rostit numele democrat-liberalei Teodora Trandafir, afirmand ca, poate, numai aceasta - deoarece este "mai cinstita si mai corecta" decat multi dintre colegii ei - ar putea sa-i spuna daca PDL una spune si alta face.

In dreptul sau la replica, Trandafir a spus ca a observat ca deputatul PNL se pricepe la orice. "Pe domnul Nicolaescu (...) il respect, pentru ca se pricepe in mod deosebit si la sanatate si la agricultura. L-am ascultat cu mare atentie vorbind despre absolut orice fel de subiect. Astept cu drag subiectul 'ceasornicaria intre trecut si viitor', pentru ca sunt sigura ca va putea sustine un asemenea seminar", a afirmat Trandafir, citata de Agerpres.

Nicolaescu a revenit insa cu o replica. "Imi cer scuze, v-am facut cinstita si corecta, sunteti la fel ca toti parlamentarii PDL", i-a transmis el Teodorei Trandafir.

In disputa a intervenit si deputatul PSD Adrian Solomon, care a atentionat-o pe Teo Trandafir ca nu se afla la un post de televiziune.

"Cei de la PDL sunt foarte atenti cu cheltuielile si vedem in ultimul timp cat de mult cheltuie din banul public sa-l bage in buzunarul propriu, iar cand vine vorba despre reduceri ele se fac prin angajari din ce in ce mai multe. Nu stiu daca vom vota pro sau contra, dar un singur lucru va spun doamna Teo: aici nu e nici Pro TV, nici Antena 1 sau unde ati mai fost dumneavoastra, pentru ca ma uit prin sala si nu o vad pe Tanta", a spus Solomon.

Teodora Trandafir i-a raspuns, afirmand ca se astepta la "un umor un picut mai elevat".

Disputa s-a incheiat cu o interventie a liderului grupului parlamentar al PDL de la Camera Deputatilor, Mircea Toader, care a cerut celor care au polemizat cu Teodora Trandafir sa-si ceara scuze.