Senatul a scos la concurs, pentru lunile mai si iunie, mai multe posturi vacante de soferi, expert parlamentar, consilier parlamentar, potrivit anunturilor oficiale de pe pagina de internet a institutiei. Senatul urmeaza sa organizeze, in lunile mai si iunie, diverse probe pentru cele 18 posturi scoase la concurs, transmite Mediafax.

Potrivit anunturilor postate pe site-ul a institutiei, printre posturile scoase la concurs sunt cele de expert parlamentar la Serviciul relatii bilaterale externe, consilier parlamentar sef de serviciu in cadrul Directiei generale legislative, serviciul tehnic legislativ.

Alt post scos la concurs este de functionar public parlamentar sef de cabinet in cadrul Directiei generale legislative, comisia parlamentara a revolutionarilor.

Senatul are vacante, temporar, si doua posturi de soferi, angajarea urmand sa se faca pe perioada determinata.

Senatul intentioneaza sa mai angajeze si un consilier parlamentar, un expert parlamentar, un consilier parlamentar sef serviciu in cadrul Directiei generale de audit, un consilier parlamentar sef serviciu in cadrul Directiei generale legislative, un consilier parlamentar sef serviciu in cadrul Directiei generale legislative, serviciul pentru lucrarile Senatului.

Au fost, de asemenea, anuntate concursuri pentru doua posturi vacante in cadrul Directiei de documentare, unul de consilier parlamentar si unul de consilier parlamentar sef de birou.

Alte sase posturi scoase la concurs sunt: un consilier, un consilier director si doi consilieri sef serviciu Directia tehnica administrativa, un expert sef serviciu la Directia Transporturi, un consilier la Directia patrimoniu imobiliar.

Alt post vacant scos la concurs este de consilier sef birou la Biroul procedure Achizitii publice.

O parte a probelor de concurs au fost deja organizate in luna mai, concursurile finale urmand sa se desfasoare in a doua parte a lunii mai si in luna iunie.