Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si alergat de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, membrul PDL fiind scos din multime de politistii comunitari si dus in Muzeul Taranului, de unde va fi scos cu o duba a Politiei Comunitare, anunta Mediafax.

Politistii comunitari au facut un zid pentru a-l scoate pe Marcel Hoara din Piata Victoriei si a-l duce spre Muzeul Taranului. In timp ce politistii comunitari incercau sa il scoata pe Hoara dintre protestatari, aproximativ 30 de tineri l-au injurat, l-au scuipat si l-au stropit cu apa.

Hoara a luat-o la fuga, insotit de politistii comunitari, moment in care protestatarii au luat pietre si au aruncat spre acesta. Unii dintre protestatari au vrut sa il traga pe Hoara spre ei, in incident fiind agresati si cativa politisti comunitari.

Politistii comunitari au reusit sa il bage pe Hoara in Muzeul Taranului, de unde va fi scos cu o duba.

Trei tineri care au aruncat cu pietre spre Hoara au fost prinsi de politisti imbracati in civil.

Inca de la sosirea in Piata Victoriei, Marcel Hoara a fost injurat si amenintat de cateva sute de protestatari, care i-au cerut sa plece.

Unul dintre protestatari, deghizat in Moarte, cu o coasa de lemn in mana, a strigat " Hoara, vino la mine, Hoara".

Marcel Hoara este presedintele Agentiei Romane pentru Dezvoltarea Durabila a Zonelor Industriale, a fost director al Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. In Piata Victoriei se afla si reprezentanti ai minerilor din Valea Jiului.