PDL "a guvernat slab", insa actuala situatie in care se afla tara a fost generata de greselile facute de partide in ultimii 20 de ani, este de parere deputatul democrat-liberal Sever Voinescu, potrivit Agerpres. Sever Voinescu a fost purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale de anul trecut si este considerat un apropiat al sefului statului.

  • "Noi ne batem cu PNL in cifre. Guvernarea Tariceanu a fost o guvernare proasta ca nu a stiut sa gestioneze un moment bun. Guvernarea Boc este proasta ca nu stie sa gestioneze un moment prost. Toti suntem vinovati", a afirmat Sever Voinescu, la o dezbatere organizata sambata la Sibiu, potrivit Mediafax.
  • "PDL a guvernat slab. Crin Antonescu ne propune o solutie infantil-traumatizanta. Este traumatizat ca a pierdut alegerile prezidentiale. Crin Antonescu a ramas in urma nu cu cinci luni, ci cu cinci ani - o tine ca atunci: Jos Basescu. Trauma lui mai mare este ca a pierdut Geoana alegerile. Si acum o sa revin la greseala. Da, Partidul Democrat Liberal a guvernat slab. A gresit. Insa PDL se afla acum intr-o situatie extrem de provocatoare. Ceea ce trebuie sa plateasca astazi nu e doar greseala lui. Este greseala tuturor partidelor din Romania, cronicizata in 20 de ani", a adaugat Sever Voinescu.
  • "Guvernul nostru a facut o mare greseala: a indus ideea ca prin taierea pensiilor si salariilor nesimtite, toti ceilalti vor avea parte de o marire a pensiilor si salariilor lor. Salariile in administratie sunt foarte, foarte mici. Problema nu e ca sunt mici, ci ca sunt multe. Solutia era concedierea, restructurarea. 250.000 - 300.000 de bugetari trebuiau sa fie dati afara", a afirmat Voinescu.
  • Sever Voinescu mai este de parere ca abordarea lui Crin Antonescu "nu are nicio legatura cu ce se intampla acum in Romania", in timp ce Victor Ponta "este de o veselie suspecta": "Abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legatura cu ce se intampla acum in Romania. Victor Ponta este de o veselie suspecta: are un aer bucuros al unui copil de zece ani de Craciun. Victor Ponta ne propune sa spargem geamurile de la Guvern. Este o viziune isteric-anarhista".