Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, propune conducerii PDL sa adopte o decizie in partid prin care "sa se fure mai putin, sa nu mai fure cu camionul, ci cu Loganul". Liviu Dragnea sustine ca astfel de masura ar aduce mai multe economii la bugetul de stat decat diminuarea pensiilor cu 15%.

  • "Ii deranjeaza foarte mult numarul mare de pensionari. Ei pot lua o masura foarte simpla: sa ia o decizie in partid sa fure mai putin. Eu le propun un moratoriu: sase luni sa fure mai putin, sa nu mai fure cu camionul, sa fure cu Loganul. Si ajungem pe 31 decembrie", a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.
  • "Nu se gasesc 500 de milioane de euro ca sa acopere pensiile. Este incredibil. Un prim-ministru normal, competent, care sa nu fie complice la ce se intampla in Romania, poate cere tuturor ministerelor, tuturor agentiilor, tuturor structurilor guvernamentale, sa reduca din cheltuielie inoportune, cheltuielile care nu sunt neaparat necesare acum, prin care sa se inchida din robinetele prin care se scurg bani in buzunarele PDL", a adaugat secretarul general al PSD.

In plus, Liviu Dragnea a acuzat institutiile statului de complicitate la evaziune fiscala in domeniul alcoolului si tigarilor.