Partidul Democrat Liberal risca sa piarda voturi, din cauza masurilor anti-criza, a declarat la RFI vicepresedintele PDL, Valeriu Stoica. El crede insa ca formatiunea de guvernamant isi va fideliza mediul privat, prin planul de masuri de combatere a crizei.

Descarca fisierul audio in format MP3

"PDL s-ar putea sa piarda voturi din partea celor care nu au intr-adevar convingeri de dreapta si solutii de dreapta, dar prin aplicarea ferma a acestor masuri, PDL isi va fideliza electoratul de dreapta, in primul rand sectorul privat, pentru ca pana la urma aceste masuri de dreapta pe care le propune PDL, in intelegere cu presedintele Romaniei, in intelegere cu grupurile parlamentare, cu Guvernul, toate aceste masuri de dreapta sunt solutia pentru a avea in viitor de partea noastra intregul sector privat", a declarat Valeriu Stoica.

Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal le-a cerut ministrilor din Guvernul Boc sa iasa la rampa si sa explice masurile anti-criza, indiferent din ce partid fac parte.

"Din acest moment, ministrii, si ma refer nu numai la ministrii PDL, ci la toti ministrii din cabinet, chiar daca sunt independenti, chiar daca reprezinta UDMR, ministrii au datoria sa iasa public si sa explice aceste masuri. De asemenea, ceilalti purtatori de imagine ai PDL au datoria sa faca acelasi lucru", a declarat Stoica.