"Romanii puteau sa o duca mult mai rau. Se simte ca o duc mai bine", chiar daca motive de nemultumire exista si vor mai exista in continuare, a afirmat, joi, senatorul democrat-liberal Anca Boagiu, citat de Mediafax.

  • "Romanii puteau sa o duca mult mai rau. Sper ca in perioada imediat urmatoare sa se simta ca o duc mai bine. De fapt, se si simte ca o duc mai bine. Motive de nemultumire sunt si vor mai fi in continuare. Acum totul depinde la ce ne raportam. Trebuie sa se inteleaga ca bugetele nationale nu sunt un sac fara fund. Exista un plan de redresare economica care trebuie respectat", spune vicepresedintele PDL.
  • Senatorul a mai adaugat ca Romania traverseaza o perioada in care toate fortele politice ar trebui sa se uneasca pentru a trece mai usor peste criza actuala: "Totul tine de noi ca depasirea crizei sa se termine cat mai repede. Acordurile cu FMI si Comisia Europeana trebuie puse in aplicare asa cum au fost agreate anul trecut de toate fortele politice si nu dupa cum apar acum tot felul de voci impotriva. Daca nu se vor uni toate fortele politice, va fi foarte greu".