Intalnirea conducerii Partidului Social Democrat cu tinerii cu varsta sub 35 de ani care au accesat formularele de inscriere on-line in PSD in prima luna a campaniei "Inscrie-te acum in PSD" se desfasoara duminica sub sloganul "Batalia abia incepe".

Cardurile vor aduce si beneficii materiale, pentru ca posesorii vor avea reduceri la film, la teatru sau la cumparaturi.

Majoritatea celor care s-au inscris sunt studenti, ingineri si economisti, relateaza Agerpres. Peste doua treimi au studii superioare iar barbatii sunt de doua ori mai numerosi decat femeile. Noii membri primesc de la presedintele Victor Ponta cardurile de militant PSD.

Liderii si militantii PSD au plecat apoi in mars pe traseul Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Piata Natiunilor Unite - Piata Constitutiei.

Presedintele PSD, Victor Ponta, nu a ratat nici de aceasta data ocazia de a ironiza PDL si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR):

"Am foarte mare incredere in cei care vin acum alaturi de noi. Sunt convins ca nu vin pentru trese, pentru functii. Voi ati venit aici pentru ca credeti cu adevarat ca trebuie facut ceva pentru Romania ...Cine vrea sa nu faca armata, dar sa ajunga general, merge la domnul Oprea", a spus Ponta ironizandu-l pe ministrul Apararii, Gabriel Oprea, presedintele executiv al UNPR.

Nici liderii PDL nu au scapat de ironiile lui Ponta.

"Cine vroia sa-si gaseasca un loc de munca la Paris sau in Uruguay, mergea la domnul Videanu si se rezolva", a spus seful pesedist, facand aluzie la numirea logodnicului Elenei Basescu, Bogdan Ionescu, intr-o functie la Ambasada Romaniei la Paris.

Si premierul Boc, precum si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au fost vizati de ironiile lui Ponta.

"Cine vrea sa mearga cu aeroplanul sau cu elicopterul ca sa evite gropile, merge la domnul Berceanu. Cine vrea sa poarte cizme Christian Dior stiti unde trebuie sa mergeti si sunt convins ca cine vrea sa fie batut de parinti cu oua in cap stiti foarte bine unde trebuie sa mergeti", a spus Ponta.

"Si demisia lui Boc e de mult asteptata, dar asteptam sa-i dea domnul Basescu in cap cu oua de Paste", a plusat seful PSD.