Primarul social-democrat din localitatea Geoagiu Bai, Simon Maris, a modificat, vineri, o lozinca folosita in anii trecuti de simpatizantii fostului presedinte al PSD, Ion Iliescu, afirmand: "Cand Ponta apare, soarele rasare", transmite Agerpres. Maris a folosit aceasta expresie in timpul discursului tinut la Scoala politica a Tineretului Social Democrat.

Maris a mai afirmat ca ziua in care a fost organizat evenimentul gazduit de Goagiu Bai a fost "cea mai frumoasa din acest an".

Referindu-se la lozinca folosita de edilul din Geoagiu Bai, liderul PSD Victor Ponta a spus: "Domnul Iliescu nu mi-a transmis inca aceasta calitate, daca o va face voi fi foarte fericit".

Potrivit Agerpres, presedintele PSD a mai avut parte de momente hazlii in timpul seminarului de vineri. De exemplu, Ioana Pop i-a spus ca trebuie sa constituie pe viitor doar ministere care sa aiba la conducere oameni al caror nume sa se termine in -ta de la Ponta: "'Fa in asa fel incat viitorul sa nu mai constituie un mister cu -escu, ci sa constituie o certitudine cu-ta".

Indemnul lui Pop a fost completat de presedintele Tineretului Social Democrat, Nicolae Banicioiu. "Sau cu -oiu", a adaugat acesta.