Candidatul PSD+PC pentru postul de deputat din Colegiul 19, Liliana Minca, afirma ca Teo Trandafir sustine legalizarea prostitutiei si casatoriile homosexuale pentru cateva voturi in plus. "Nu pot fi de acord cu casatoriile homosexuale", declara Minca, intr-un comunicat citat de Mediafax, mentionand totodata ca "respecta valorile crestine".

"Fiecare are dreptul de a opta pentru un mod sau altul de viata, insa eu am fost crescuta cu respect, in primul rand fata de valorile crestine. Principiile mele sunt altele si cred cu sfintenie in ele. In plus, din punct de vedere politic, provin dintr-un partid cu principii conservatoare pe care nu le incalc pentru ca eu chiar cred in ele. Consider ca Teo Trandafir, candidatul PDL, s-a declarat pentru legalizarea prostitutiei si a casatoriilor homosexuale doar pentru a aduna cateva voturi in plus. Eu sunt convinsa ca aceste lucruri nu ar trebui nici macar puse in discutie pentru ca astfel jignim valorile poporului roman", a declarat Minca.

Candidatul PDL la colegiul 19 pentru Camera Deputatilor, Teo Trandafir, declara intr-un interviu pentru "Gandul" ca sustine legalizarea prostitutiei, argumentele fiind sanatatea publica si chiar faptul ca barbatii vor fi "mai fericiti, iar casniciile mai solide".

Teo Trandafir sustine, de asemenea, ca homosexualii i se par "OK", mentionand insa ca "problema casatoriei intre homosexuali nu este o problema reala a romanilor".