Candidata PC in Colegiul 19, Liliana Ghervasuc Minca, nu crede ca va avea probleme sa castige alegerile in fata proaspetei PDL-iste Teo Trandafir, avertizand-o pe aceasta ca "daca nu poate sa deschida usa lui Piedone oricand cu problemele cetatenilor" va avea probleme in fata alegatorilor.

"Atuul meu in fata lui Teo Trandafir este Piedone. Daca nu ai o relatie frumoasa cu Piedone, daca nu poti sa-i deschizi usa oricand cu problemele cetatenilor sectorului 4 e o mare problema pentru orice candidat", a declarat ea, la Realitatea FM.

Ea sustine ca stia de aceasta candidatura de cateva saptamani si acuza democrat-liberalii ca au incercat sa o "cumpere" inclusiv pe ea. "Au incercat sa cumpere candidati, inclusiv pe mine, pe 11 februarie, au incercat sa ma cumpere insa eu le-am spus ca nu sunt o oportunista si nici de cumparat nu am fost niciodata".

Fosta sefa a Loteriei Romane afirma ca PDL a recurs la solutia Teo Trandafir din cauza ca "nimeni nu a avut curajul sa intre intr-o lupta a primarului Piedone pentru ca stiti foarte bine sectorul 4, colegiul 19 este fieful lui Piedone".

"Nimeni n-a dorit sa candideze in acel colegiu. Ma refer la oamenii care fac politca si stiu ce inseamna sa candidezi intr-un colegiu neeligibil....Camera Deputatilor nu este teatru si nu este televiziune. Nu trebuie sa transformam Camera Deputatilor in circ”, a declarat Liliana Minca.

Ea a precizat insa ca nu o sa o atace pe Teo in perioada campaniei electorale: "Eu nu o sa o atac pe Teo Trandafir pentru ca este femeie si as dori cat mai multe femei in politica".

Totodata, Liliana Minca a declarat pentru Agerpres ca si-ar dori sa participe la o campanie electorala "de doamne", dar este neincrezatoare, deoarece PD-L a facut, de fiecare data, "o campanie murdara".

"Sunt pregatita pentru orice fel de campanie. In spatele meu este Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4, prim-vicepresedintele PC. Sectorul 4 este un sector al PC si sa adaugam faptul ca PSD si PNL ma sustin", a adaugat Liliana Minca.

Candidaturile pentru alegerile din Colegiul 19 se pot depune pana la data de 5 aprilie, la BEM, iar scrutinul se va desfasura pe 25 aprilie.