Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, marti, despre auditul cerut de actualul lider, Victor Ponta, privind situatia financiara a partidului, ca exista mici restante dupa alegeri. Geoana a tinut sa precizeze ca aceste restante sunt totusi cele mai mici din istoria prezidentialelor pe care le inregistreaza partidul, informeaza Mediafax.

"Sunt mici restante dupa campania prezidentiala, dar sunt probabil cele mai mici restante pe care le-am avut in istoria alegerilor prezidentiale in partid. Asa ca, sa fie fara grija (Victor Ponta - n.r.), va avea o situatie financiara nu grozava, dar care sa-i faca sa functioneze asa cum am functionat si noi in anii de opozitie cand am condus partidul", a declarat Geoana despre intentia lui Victor Ponta de a solicita un audit privind situatia financiara a PSD.

Mircea Geoana a precizat ca Victor Ponta a facut parte din Biroul Permanent in acesti ani de zile, iar trezorierul partidului ii sta la dispozitie, "secretarul general este acelasi, iar seful de campanie, domnul Hrebenciuc, este si el la dispozitie".

"Este firesc ca presedintele partidului sa se uite peste situatia financiara si sunt convins ca va gasi acolo realitatea. Am vazut ceva in presa, dar cifrele sunt mult umflate, cred ca cineva a umblat cu prea multe zerouri", a adaugat fostul presedinte al PSD.