Liderul liberal Crin Antonescu nu exclude varianta ca PSD sa intre din nou la guvernare, alaturi de PDL: "PSD este acum in opozitie. Nu uit insa ca in 2009 PSD a fost si el la guvernare si a contribuit la sistemul de partidul-stat. Nu exclud ipoteza ca PSD va fi din nou la guvernare cu PDL. Spre deosebire de PSD si PDL, noi, liberalii, nu am avut tentative de a ne transforma intr-un partid-stat", a afirmat liderul PNL, citat de Mediafax.

  • "Nu am avut tentative de a subordona Justitia si nici de a folosi ilicit informatii in jocul politic. Nu am politizat administratia la limite aberante, precum face acum PDL. PNL e singurul partid capabil sa reziste si sa ofere o alternativa", sustine Crin Antonescu.

Liderul liberal a facut referire si la recentele intrari " ca trenul in gara" in Grupul independentilor din Parlament, afirmand ca "tradatorii devin dintr-o data prestigiosi".

  • "Suntem in fata unei noi scene politice. Poate nu este o situatie exceptionala, pentru ca aproape am ajuns sa ne obisnuim cu raul. Nu e decat treapta ultima de degenerare a unor practici care continua de 20 de ani. Se discuta despre transferuri politice ca despre fotbalisti. Tradatorii sunt dintr-o data prestigiosi. Hai sa refacem atunci partidul unic, sa revenim la guvernare si sa fim ori un fel de UDMR, ori grupul lui Oprea. Sa-i spunem nu PDL, ci «Frontul modernizarii statului roman» si sa mergem cu totii acolo", a incheiat Crin Antonescu.