Cristian Diaconescu ar putea fi numit ambasador, cel mai probabil la Paris, iar Marian Sarbu ar putea parasi si el PSD si i-ar putea lua locul lui Mihai Seitan la Ministerul Muncii, au declarat, pentru HotNews.ro, surse din PDL. Acestea sunt primele zvonuri politice care circula dupa retragerea lui Cristian Diaconescu din PSD.

Cristian Diaconescu nu a putut fi contactat, pana la aceasta ora.

Invitat, marti seara, la o emisiune la Antena 2, Cristian Diaconescu afirma ca nu exclude varianta de a reveni in diplomatie, in conditiile in care are grad de ambasador.

In ceea ce il priveste pe Marian Sarbu, Traian Basescu a declarat, in decembrie anul trecut, inaintea constituirii actualului cabinet Boc, ca si-l dorea pe acesta in Guvern, insa PSD s-a opus, alegand sa ramana in opozitie.

UPDATE Intrebat despre posibila numire a lui Marian Sarbu la Ministerul Muncii, premierul Emil Boc, aflat la Summitul energetic de la Budapesta, a declarat ca "problemele de politica interna propun sa le discutam la Bucuresti si nu aici", a transmis corespondentul HotNews.ro, Ioana Morovan.