Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca va candida joia viitoare, la alegerile de la organizatia liberala din Capitala, pentru un mandat plin de presedinte, precizand ca nu stie cine ii vor fi contracandidati.

"Eu detin acum un mandat interimar primit de la Biroul Politic Central al partidului. Voi candida pentru un mandat plin, un mandat complet la sefia PNL Bucuresti", a sustinut Andrei Chiliman.

Liderul PNL a precizat ca nu detine informatii cu privire la contracandidatii sai, precizand ca nu exista un termen limita pentru depunerea candidaturilor. "Intr-un partid democratic, oricine poate candida", a precizat Andrei Chiliman.

Surse liberale au declarat, pentru Mediafax, ca si actualul prim-vicepresedinte al PNL, Ludovic Orban, ar lua in calcul o eventuala candidatura la sefia PNL Bucuresti, ca alternativa pentru o nereusita in impunerea mentinerii actualelor prevederi statutare privitoare la alegerea conducerii partidului prin candidaturi individuale.

PNL Bucuresti se reuneste in conferinta judeteana, joi, 4 martie, inainte de Congresul extraordinar al partidului, pentru a alege o noua conducere.