Premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa organizeze conferinte de presa cel putin o data la doua saptamani, in care sa prezinte principalele proiecte initiate, astfel incat sa fie asigurata o mai buna comunicare, au declarat pentru Mediafax surse ministeriale.

"Premierul a spus ministrilor inca de saptamana trecuta si le-a reamintit in sedinta de miercuri a Guvernului ca vrea ca fiecare membru al Cabinetului sa sustina personal conferinte de presa cel putin o data la doua saptamani, pentru a anunta sau explica diferite proiecte. Se urmareste astfel o mai buna comunicare din partea ministerelor", au aratat sursele citate.

Ministerul Muncii a anuntat, marti, lansarea unei serii de conferinte de presa cu o frecventa bilunara, "care sa faciliteze transmiterea informatiilor relevante catre publicul larg prin intermediul canalelor mass-media", sustinute de ministrul de resort. Prima astfel de conferinta este programata pentru joi, 18 februarie.

In ultimele zile, conferinte de presa au mai fost sustinute de ministrii Finantelor, Dezvoltarii Regionale, Mediului si Culturii.