Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, candideaza la presedintia Partidului Social Democrat, la Congresul extraordinar al formatiunii din 20 februarie, a anuntat luni presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, citat de Agerpres.

Nicusor Constantinescu s-a prezentat la Comitetul executiv national al PSD pentru a depune dosarul cu candidatura lui Radu Mazare.

Presedintele CJ Constanta a precizat ca organizatia PSD Constanta doreste vot individual pentru candidatul sau, iar locul de desfasurare a Congresului din 20 februarie nu este important.

'Candidam oriunde, pe plaja, afara in ninsoare. Important este sa fie votat', a spus Nicusor Constantinescu.

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a plecat, la inceputul saptamanii trecute, in Brazilia, pentru a participa la carnaval, unde a fost invitat sa defileze pe un car alegoric al unei scoli de samba.

Mazare a precizat ca se va intoarce in tara inainte de Congresul PSD din 20 februarie, insa va lasa actele necesare pentru a fi depuse in caz ca se va hotari sa candideze la sefia partidului.

''Ma intorc exact inainte de Congres. Daca ma hotarasc, este timp sa-mi depun candidatura. O sa las toate actele si, daca ma decid, dau un telefon si mi se depun actele'', spunea, pe 5 februarie, primarul Constantei.