Ioan Domonco, membru al organizatiei PSD din Botosani, si-a anuntat, sambata, in cadrul Conferintei judetene extraordinare a filialei, candidatura la sefia partidului, informeaza Agerpres. In varsta de 51 de ani, Ioan Domonco este membru PSD din 2002, a absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, iar in prezent este cadru didactic la o scoala din Dorohoi. El si-a anuntat candidatura intr-o sedinta la care a participat si Mircea Geoana.

  • "Orice membru de partid poate candida pentru orice functie, in spiritul exercitiului democratic. In conformitate cu prevederile statutului, am incercat sa atrag atentia conducerii de la Bucuresti referitor la situatia dezastruoasa, social si economica, a acestei zone cea mai saraca din Uniunea Europeana. Am experienta suficienta pentru a imbunatati aceasta situatie", a afirmat Domonco, care asteapta validarea candidaturii.

In cursa pentru sefia PSD s-au mai inscris pana acum Mircea Geoana, Adrian Nastase, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea si Andrei Alexandru.