Liberalul Viorel Catarama nu va avea sustinerea filialei sector 2 a PNL, din care face parte, in cursa pentru conducerea partidului, informeaza un comunicat al organizatiei remis HotNews.ro. Potrivit vicepresedintelui de filiala, Melciu Florin, colegii liberali nu-l vor sprijini pe Catarama pentru ca acesta a adus prejudicii de imagine partidului, devenind "o marioneta politica controlata de la Cotroceni."

Viorel Catarama si-a prezentat, marti, in cadrul sedintei de birou politc a filialei PNL sector 2, intentia de a candida la functia de presedinte PNL la Congresul din luna martie, cerand sprijinul filialei in acest sens, dupa ce si-a prezentat programul politic, informeaza comunicatul.

Astfel, "in urma unui vot secret, biroul politic PNL sector 2 a hotarat neacordarea sprijinului politic al filialei domnului Viorel Catarama", anunta vicepresedintele Melciu Florin, explicand ca "decizia a avut la baza nenumaratele aparitii publice ale acestuia din ultima vreme, care au adus prejudicii de imagine partidului".

Potrivit sursei citate, "domnul Viorel Catarama reprezinta acum in PNL o marioneta politica ale carei sfori sunt controlate de la Palatul Cotroceni".

Viorel Catarama si-a anuntat saptamana trecuta candidatura la functia de presedinte al PNL, precizand ca are ca scop formarea unui guvern de dreapta, impreuna cu PDL si cu larga sustinere parlamentara. "Sustin intrarea imediata la guvernare impreuna cu PDL", a declarat atunci Catarama.