Liderul social-democrat Mircea Geoana a marturisit, joi, in sedinta Consiliului National al partidului, ca a fost pe punctul de a-si depune demisia de la conducerea PSD, la scurt timp dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale. El spune ca i-a marturist acest lucru, intr-o discutie, lui Liviu Dragnea.

  • Mircea Geoana a tinut si sa isi ceara scuze pentru vizita facuta omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, in plina campanie electorala. El spune insa ca "Nu este corect sa punem intreg esecul electoral pe spatele unui om. Sunt principalul responsabil, insa nu este corect si colegial acest lucru".
  • "Nu avem a ne teme de mesajul dreptei romanesti. Cei de la PDL au demonstrat ca nu au stiut sa guverneze in vreme de criza", mai spune liderul PSD. "Trebuie sa pastram o relatie constructiva cu PNL", a mai indemnat Mircea Geoana.
  • "Va trebui sa dam partidului o echipa de conducere coerenta, care sa asigure unitatea in actiune. In toti acesti ani, a trebuit sa duc o batalie pe mult prea multe fronturi, inclusiv in interiorul partidului. Echipa viitoare de conducere va trebui sa fie mai omogena", a mai spus liderul PSD.