Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a aratat deranjat de intrebarea unei ziariste, care se interesa daca statul are pe ce pune sechestru, in cazul in care este condamnat in dosarul atribuirilor ilegale de terenuri, raspunzand sec: "Eu nu voi fi condamnat. Daca dumneavoastra va imbolnaviti de cancer, are cine sa va plateasca spitalizarea?".

Ziarista a replicat afirmand ca raspunsul primarului PSD nu reprezinta o gluma buna, la care Mazare a spus: E, nici intrebarea dumneavoastra nu este.

Schimbul de replici a avut loc la Curtea de Apel Bucuresti, unde primarul Constantei este judecat, alaturi de 36 de persoane, pentru atribuirea ilegala a unor terenuri.

Radu Mazare a acuzat din nou modul in care functioneaza justitia, sustinand ca nu a avut parte de nicio expertiza in acest dosar, desi este cercetat de cinci ani de zile, in timp ce presedintele Traian Basescu a beneficiat de trei expertize in Dosarul Flota.

"Noi ne ocupam de altceva in Romania in afara de anchete si de a cauta pe unul sau pe altul fara nicio finalitate?", s-a intrebat, retoric, el.

Mazare a relatat o discutie pe care a avut-o cu Traian Basescu, in care i-a spus sefului statului ca nu a beneficiat de nicio expertiza in acest interval. "I-am zis si presedintelui Basescu acum un an si a facut o fata foarte mirata, 'Cum, asa s-a intamplat?".

Primarul PSD a afirmat ca si la un divort faci o expertiza, iar Traian Basescu a spus ca acest lucru nu este normal.

"Si asa a ramas, el la Cotroceni si eu la anchete".

Radu Mazare nu crede ca dosarele in care este cercetat ii pot afecta sansele de a castiga sefia PSD, in cazul in care va candida.

"Cu anchetele pe cap am luat 70% intr-un oras, daramite intr-un partid", a argumentat el.

Intrebat daca va candida la presedintia PSD, Mazare a raspuns: "Schimb palaria cu bereta rosie, schimb haina cu uniforma militara si poate candidez".